HAMP-PANNEKAKER – grønn lykke!

HAMP – FOR EN RENERE KLODE
Fantastisk helgefrokost!

«Hamp-pannekaker er en fantastisk morsom måte å spise hamp på! Barna får fort i seg den ekstra dosen med hamp, som de så sårt trenger!»

– Karoline, daglig leder

Ingredienser:

  • 2 øko bananer (store)
  • 1 ss øko hampmel
  • 3 øko egg
  • 1/2 øko gulerot
  • 1 neve øko spinat (kan droppes om du ønker det)
  • 2 dl øko rugmel eller annet grovt mel
  • 2 dl øko mandel/havre melk eller annen melk

1, 2, 3… blend it!

  1. Bland alle ingrediensene i en blender. Om røren virker for tynn – tilfør mer mel, for tjukk – litt mer melk. (Røren skal være tykk som milkshake)
  2. Varm pannen og lag må lapper av røren. Stek til det lages små bobler på oversiden og til de våte områdene er borte – snu.
  3. Legg pannekakene til avkjøling på en rist. Nytes best etter 2 minutters avkjøling.
  4. Nytes for eksempel med jordbærsyltetøy, hampfrø og rømme, eller smør og skiver av kiwi.

Lykke til!
(disse er litt grønne pga spinat og hampmel)

Hamp – for en bedre klode, smartere hode og friskere kropp!

Disse fungerer like fint til kvelds, som til frokost!

The secret ingredients:

  • 2 eco bananas (big ones)
  • 3 eco eggs
  • 1 tbsp eco hemp flour
  • 1/2 eco carrot
  • 1 fist eco spinach (drop this if you want to)
  • 2 dl eco rye flour or other coarse flour
  • 2 dl eco almond / oat milk or other milk

1, 2, 3..mix it!

  1. Mix all ingredients in a blender. If the batter seems too thin – add more flour, too thick – a little more milk. (The mixture should be thick as a milkshake)
  2. Heat the pan and make small circles of batter. Cook until small bubbles are made on the top and until the wet areas are gone – turn.
  3. Place the pancakes to cool on a rack. Best enjoyed after 2 minutes of cooling.
  4. Enjoy, for example, with strawberry jam, hemp seeds and sour cream or butter and slices of kiwi.

Good luck!
(these are a bit green because of spinach and hemp flour)

Please follow and like us:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial